Tuesday, July 10, 2012

First Wish!!!

Salam


Hehe alhamdulillah 8 Julai 2012, aq masih diberi kesempatan untuk menyambut ulangtahun kelahiran yang ke-20 tahun. Muda lagi kan?? hehe walaupun usia dah 20 tahun tapi watak dan pemikiran aq masih tak cukup matang lagi la.. biasa la lelaki, lambat sikit nak matang. So seperti biasa la, kalau tahun lepas banyak la ucapan daripada sms dekat handphone dan facebook. Tapi tahun nie agak kureng la sikit dan aq pun rasa tak excited sangat nak sambut. Bukan ape, tahun lepas mood in couple lagi so time nak sambut tu excited la jugak sebab bila dapat call free daripada maxis dan celcom boleh la bergayut puas-puas. Tahun nie call free dari maxis & celcom tak guna pun. Tak tau nak call sape. Rugi dan membazir je kan seminggu nie?? Jom tengok sikit ucapan-ucapan yang aq dapat masa birthday...



Daripada handphone... Yu dan ika... kwn yg disayangi..


Cik Hazirah... Kawan sekolah rendah yg suka bergurau kt fb...


Kembar tarikh lahir dengan aq sejak aq form 3 dulu...


Kawan kat facebook yang sudi wish.. TQ bebanyak eh.. ^_^

hehe rasa happy jugak walaupun mood birthday macam tak ada sangat tahun nie... banyak kerja nak kena siapkan tu yang mood hilang tu... Dan tempat pertama dalam memberi ucapan kepada aq ialah..... (bunyi drum)... hehehe


Taraaa!!! si dia lagi... asyik orang yang sama je setiap tahun... Apa-apa pun TQ sangat sebab ingat lagi birthday aq. Muah 1 untuk kamuu... hehe 

Thanks jugak buat mama tersayang yang dah wish dan bagi hadiah petang tadi. Rasa nak simpan dalam frame je duit yang mama bagi tu. Hadiah pertama untuk hari lahir tahun 2012 nie. Haaa 9/7 birthday cik nurul shidatul yang dah wish kat handphone aq tu dan 10/7 birthday kakak aq... Dekat-dekat je kan kami semua nie kan?? Dan cik first wish tu pulak 21/7... Hehehe Geng of July... Da best...

Sekian!!!




Post a Comment