Tuesday, July 31, 2012

Aq rela undur diri untuk si dia bahagia~~~

Salam,


Lewat malam update... Tadi sibuk sangat dengan melayan bola sepak diantara Manchester City dengan Malaysia... Sambil tu tangan nie pun sibuk jugak menaip sedikit introduction untuk report(contoh litar) yang kena hantar esok. Sambil-sambil buat report tu facebook aq online la jugak k0t-kot ada orang nak chat dan borak-borak. Tapi sayang tak ada sapa pun nak tegur. Huhuhu tapi target aq memang nak o9 dengan si dia je. Orang-orang kat facebook pun tak akan nampak aq online di chat sebab memang aq off je chat tu.


Sekarang, aq perlu menerima hakikat yang si dia telah ada yang memiliki... kalau dulu nampak je aq online mesti terus tegur dan seronok sangat berborak... Tapi sekarang, bila dah ada Cinta baru aq rasakan diri ini terus lenyap dari kehidupan si dia... Ye betul... Kalau la ada orang yang berada di tempat aq sekarang mesti akan rasakan perkara yang sama. 6 tahun lebih menjalinkan hubungan, baru kini aq rasa betul-betul jauh sangat dari kehidupan si dia... Rasa terpinggir dan tercampak terus dari hidup dia...


Entah la kenapa aq rasa macam tu, mungkin betul jugak kot apa yang aq rasakan tu, semalam pun macam gangguan je... Selama bertahun kitaorang online sama-sama, semalam la ada macam-macam gangguan seolah-olah, jangan berhubung lagi je dengan si dia... Hurmm mungkin itu lebih baik untuk dia... Pada aq, aq rela undur diri untuk dia bahagia... Tahun nie mungkin aq tak akan pergi dah k0t open house rumah dia macam tahun-tahun yang sebelum nie dan beberapa hari yang lepas mungkin jugak saat-saat terakhir mata ini melihatnya...


Sekian!!!
Post a Comment