Monday, February 11, 2013

Sepetang Bersama Sebuah Keluarga Tersayang


Salam,

Malasnya nak menaip sekarang nie... tapi saat terindah bersama keluarga rasa rugi pulak kalau tak dicoretkan disini... Actually, simple je plan kitaorang 1 keluarga... Semua ahli family berkumpul dan makan besar sama-sama.. Chewah macam nak sambut Gong Xi Fa Cai je... hahaha so plan untuk aktiviti pertama buat BBQ la macam dulu... Jom layan gambar-gambar kat bawah nie... 

Ayam yang telah diperap semalaman
Sosej, bawang & lada benggala...
Ready to be burn...
Chef Sampit Nak bako2... hehe senyum tu penting ok!!! 
Lai lai lai...
3 singgit... hehe mata pedih masuk asap...
Senyum melupakan seketika masalah jiwa...  :')
Akak den N0 2... nak jugak posing...
Daging, ayam & ayam...
Sebahagian cucu omak den...
Daging yang diperap.. Lembut je ...
Big bos... Abang yang sulung...
Ayam...
Taraaaa!!!!
Adam Haikal... Excited sosej hangit... haha
Kak Tnie with her Daughter Mia Umairah..
Jemput semua.... >_<
3 tukang bakar...  Santai suda....
Bibik & Mia Umairah...
No caption...
Mama tersayang suda datang...
Anak-anak buah sekalian...
Cinta Hati Sehingga Hujung Nyawa.. Love U Mama...
Amir Haziq... 
Tok Ayah... Abah den dengan cucu-cucunya...

So pukul 7 lebih jugak selesai acara BBQ pada petang semalam... So aktivti seterusnya diteruskan dengan solat jemaah dan bacaan yassin beramai-ramai... Memang best sangat-sangat sebab dapat berkumpul macam nie... Selalu raya je dapat jumpa macam nie... Maklumlah rumah taman nie sempit so balik ramai-ramai tak berapa nak selesa la... Sekarang dah luas skit so tak jadi masalah untuk kami sekeluarga berkumpul macam nie lagi... Pendek saja entry nie dan lepas nie... terima kasih sudi membaca..

Sekian Coretan...


Post a Comment