Saturday, February 23, 2013

Last Update sebelum balik ke Jitra...

Salam,

Just a short update before going back to Jitra... Rasa nak coretkan lagi macam-macam cerita lagi untuk minggu nie... tapi masa macam jeles dengan aq, apa-apa pun alhamdulillah tercapai jugak niat aq nak tukar lagu blog, edit sikit dekat blog nie, update jugak at least dua entry setiap minggu... Ingat nak nak story tentang anak buah aq yang ke-10... Maybe next week la dengan daily diary yang akan aq teruskan coretan... Terima Kasih sudi singgah dan follow disini... Ceritaku cuma mengenai hidupku, maaf kalau terlalu membosankan... Semoga minggu nie akan lebih ceria ye. Insyaallah akan cuba menceriakan hidupku sendiri. Thanks untuk 3 sahabat yang selalu tegur time online di facebook, korang pun paham kan SU nie perlu dicuit dulu baru dia ramah... Sebelum balik nie, dari hujung rambut sehingga hujung kaki Samprit Ungu mintak maaf kalau ada terlanjur kata, terkasar bahasa atau melukakan hati sesiapa dalam keadaan sedar mahupun tidak.. SU cuma insan biasa yang penuh dengan kekurangan... Mohon diampunkan salah dan silap... Insyaallah jika ada umur yang panjang aq akan update lagi kisah kehidupanku minggu hadapan... Gerak ke Jitra dulu... Assalamualaikum.... Thanks for reading...

Sekian!!!
Post a Comment