Tuesday, July 30, 2013

Selamat Tinggal Kenanganku...































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Macam sayu je kan tajuk entry kali nie. Well memang agak sedih dalam gembira la... Mungkin entry sebelum nie ada Mr.H perkenalkan satu watak yang menceriakan hidup Mr.H. Kalau korang ada baca entry-entry sebelum nie mesti korang perasan ada suatu ketika Mr.H ada update tentang seseorang yang bernama Miss.A. Haaaa baru-baru nie Mr.H ada la jalan-jalan di blog Miss.A nie. Memang setiap kali online memang wajib la blogwalking kat situ. So kebetulan ada la ternampak 1 update dari Miss.A nie yang dah jumpa insan yang dicari.






























































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Bila baca entry tu ada dua perasaan la dalam fikiran Mr.H... Pertama, sedih jugak sebab rasa macam kehilangan pun ada bila Miss.A nie dah dimiliki orang lain. Namun jauh-jauh Mr.H cuba lenyapkan perasaan tu sebab tak nak nanti lain pulak jadinya. Anggap je hubungan Mr.H dan Miss.A nie lebih sesuai berkawan sahaja. Dan perasaan kedua pulak, rasa gembira @ tumpang gembira bila akhirnya ada jugak pengganti yang mampu membuatkan Miss.A nie ceria dan happy semula. Hope lepas nie boleh la Miss.A lupakan kenangan-kenangan bersama orang lain dan ceria je bersama si dia yang tersayang.































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Dari Mr.H, apa yang boleh dikatakan cuma, Mr.H harap, hubungan Miss.A dengan orang baru akan lebih indah dan berkekalan. Mr.H akan sentiasa doakan yang terbaik buat Miss.A walaupun kita dah jarang nak bertegur sapa... Blog Miss.A pun akan sentiasa Mr.H lawat untuk tau serba sedikit perkembangan Miss.A kat situ. Mungkin kita ditakdirkan berkenalan cuma seketika... Namun ianya cukup memberi makna dalam kehidupan Mr.H buat selamanya. Insyaallah Mr.H harap akan dapat temui insan yang akan lebih memahami Mr.H. Amin...































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Sekadar meluahkan coretan hati yang menumpang kebahagiaan orang lain. Terima Kasih atas perkenalan yang begitu bermakna untuk tahun 2013 ini. Semoga akan ada lagi coretan-coretan indah dalam Diari Samprit Ungu ini...































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Sekian Coretan Hatiku...

















































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Post a Comment