Tuesday, June 19, 2012

Comel la pulak!!!!

Salam,

hehe actually tak tau nak story tentang pe... tiba-tiba teringat kat gambar yang aq tangkap 2-3 hari lepas.. Jiran aq nie ada la baru bela arnab. tapi dia selalu lepas time petang-petang. Biasa la. Kalau orang pun tak boleh kurung lama-lama dalam rumah so macam tu jugak la dengan haiwan nie. Aq time petang selalu santai dekat depan halaman rumah. Sempat la snap beberapa gambar arnab nie. Geram jugak tengok.




hehe aq tengok je.. nak pegang tak berani takut kena gigit... ingat lagi masa bela hamster dulu... selalu kena gigit.. tu yang TRAUMA nak pegang tu.... hehe seronok sebenarnya rehat dan ambil angin petang-petang kat halaman rumah nie... Santai je... dapat la release stress sikit... so sambil santai-santai boring jugak kan kalau duduk je. So tangan nie pun tak boleh nak duduk diam. Ada je benda yang nak dibuat.











Hehe ada la gambar sikit nak snap.... saja bosan-bosan... nak kata hebat macam orang yang guna Dslr tu tak ade la sebab guna camera biasa je lepas tu make-up sikit dengan sofware editor... Simpan jgk impian nak miliki Dslr tapi nanti je la.. hehe nak kongsi dengan adik la beli... tapi dia tu mengada-ngada nak beli macam-macam. Body pn tak beli lagi, dah sibuk nak lens macam tu la macam nie la... Budget ciput ja.. tu yang tak tahan tu.... Apa-apa pun aq tak mau pikir lagi tentang camera tu sebab report akhir Latihan Industri yang tak siap-siap lagi... cer tengok aq tengah buat report kat bawah nie.

Ops yang nie selalu jadi bila aq nak buka report!!!
Geram la bila nak buka report.. mesti melencong ke blog dan facebook.. memang wajib jadi macam nie.. Hope dapat siapkan la report nie secepat mungkin.. Insyaallah. 

Sekian!!!



Post a Comment