Wednesday, June 20, 2012

Layan EURO 2012~~~

Salam






hehe macam biasa la kan, nak mulakan menaip nie dah jadi suatu kebiasaan dah buat aq ucap salam pembuka kata untuk orang-orang sudi check in kejap kat blog halus nie. Merepek je aq subuh-subuh nie... Bukan apa, sementara nak tunggu nak kejutkan mama aq so gatal pulak tangan nie nak menaip sikit dekat blog nie. Actually mata nie dah berair dah pun sebab tak tido lagi dari kelmarin. Nie gara-gara EURO 2012 la yang membuatkan siangku menjadi malam dan begitu jua sebaliknya.. Hahaha bleh tahan jugak la mata nie dari semalam tak tidur. Tak ape la, yang penting hasrat nak tengok game England dengan Ukraine dah tercapai dengan jayanya. Macam dah boleh jangka je England akan menang. tapi Perancis pulak kalah dengan Sweeden 2-0.So lepas nie game lagi best la bila masuk peringkat kalah mati nie...aq tak tertidur lagsung time game tu, mana tak nya kalau tangan asyik menyuap nasi je pukul 3.30 pagi tadi... Hahaha nak buat macam mana kalau dah berselera. Kalau orang perempuan mesti cakap macam nie, 'makan nasi?? Eeeeww tak nak la nanti gemoks la'. Padahal makan ais cream Cornetto tu tak takut gemuk pulak. hahaha blog aq nie memang banyak merapu sikit. tapi layan je la. Ya Allah mengantuk la pulak, kalau tertidur lepas subuh nie CONFIRM pukul 1.30 jap lagi la nak bangun pulak... Nanti tetangguh lagi plan aq untuk settlekan yuran Politeknik nie. Alahai, dah tak tahan dah mengantuk, kena lena kejap nie...Nanti update aq akan update lagi....






Sekian
Post a Comment