Saturday, June 23, 2012

Story Of Today~~~

Salam,




Hehe mesti ramai pernah jadi macam gambar kat atas nie kan? Setan nie memang suka mengacau je time kita nak solat. Aq pun selalu jugak jadi macam nie. Kadang-kadang dah rasa macam dah 3 rakaat dah. Tapi bila dah was-was. Paham-paham je la. 

Bosan btul petang-petang nie... Nasib la hujan turun. Sejuk sikit kat Kedah Darul Aman nie. Letih dah mata nie mengadap lappy(laptop) nie dari tengah hari tadi lagi. Bangun tidur pun dah lewat pagi tadi gara-gara tengok Euro, Jerman Vs Greece. Memang best la. 15 minit pertama tu aq tak layan sangat sebab tengah fokus dekat nasi kenduri. Hehe orang tengok bola. Aq fokus makan dulu. Letih kot sampai lapar time 3 pagi tu. Dah kenyang baru la tengok bola. 

Rajin benor aq makan lewat-lewat pagi macam tu. Bila tengok badan tak ada pulak bahagian yang nampak kenaikan yang ketara. Chewah nak kata maintain kurus la tu. Hahaha aq memang sekeping je pun. Susah nak nampak gemokss... Sebenarnya aq plan nak story tentang Naziha(awek den), ehehehe. Tapi lain pulak perginya. Next entry la ek aq update.. Malas nak tulis panjang-panjang... Hehe mengantokkk...

Sekian!!!
Post a Comment