Sunday, June 24, 2012

My Novel?? No lah...

Salam,


Hahaha petang nie tak ada apa sangat nak diceritakan. Lagipun aq masih sibuk menghabiskan masa dengan menaip laporan Latihan Industri yang tak siap-siap lagi. Banyak lagi la yang belum disiapkan. Mengantok jangan cakap la. Dari tadi asyik menguap je. Mengadap facebook pun bosan jugak. Ingat petang nie nak baca sikit la novel yang belum sempat nak baca. 


Taraaa!!! *buat-buat muka terkejut. hahaha :P


Zoom in atas

Zoom in bawah


Semua tu novel aq.... hahaha fake statement.. Bukan semua la novel nie milik den. Semua novel nie atas perkongsian bersama adik & akak aq. Kan bagus kalau dapat berkongsi macam nie, boleh tukar-tukar novel. So tak la membebankan kalau kita sorang je nak beli. Sharing is Caring. Betul tak??? hehehe Banyak lagi yang aq tak sempat nak baca. Nanti je la. Lepas dah masuk poli mungkin tak busy macam cuti nie. Rasanya sikit je kot entry kali nie...Kalau boring sorry ok, jari ini penat sangat menaip hari nie... Nanti la aq update panjang sikit. hahaha

Sekian!!!
Post a Comment