Wednesday, June 20, 2012

Posing yang tak boleh blah...~~~DuCk fAcE dan Sewaktu dengannya....

Salam,


hai, makin kerap pulak jari-jemari ini menaip kat blog nie... Mentang-mentang baru renovate je blog nie. rajin pulak nak keluarkan entry baru... hahaha apa-apa pun thanks buat rakan-rakan yang sudi singgah dan follow blog nie. Nie blog budak lelaki ok? Jangan cakap blog awek-awek pulak ye. Dah la kat facebook pun bila orang add je selalu dapat ayat macam nie, "Thanks approve kak". WHAT?? KAK? Nie abang la adik oi. Pelik sangat ke dengan nama Samprit Ungu tu ye? hehehe tak kisah la yang penting nama tu adalah yang teristimewa buat aq. 


Dah melencong dah aq nie. Tajuk kat atas tu tentang posing gambar oleh awek-awek di facebook yang tak boleh blah punya. Maaf bukan niat nak mengutuk atau apa. Cuma kadang-kadang gambar macam tu menampakkan KEGEDIKKAN yang melampau la, tambah-tambah yang pakai tudung, lagi la tak boleh blah. Jom tengok gambar kat bawah sikit :


ala tmbam suda pipi... ngeee!!

Posing bibir terseliuh...
Terbaek la Imam Muda Fatah

Imam lagi comey la.. Serius... 2 juta like... hahaha

Hehe Imam tu lagi comey kan... Confirm ramai yang pernah ambil gambar macam abang imam tu terasa tercabar kan dengan posing maut tuuu... Apa-apa pun teguran nie bukan la bertujuan nak menyakitkan hati sesiapa.. tapi benda yang tak elok tak payah la kita ikut kan? Terpulang la pada individu nak menerimanya sebagai sesuatu yg positif atau tak.

Nie la real duck face.. comey gila kan???

Sekian!!!





Post a Comment