Thursday, June 21, 2012

Sigma-Istikharah Cinta

Salam,


Wah lewat lagi terjaga pagi nie, nasib baik mama cool je. Tak marah-marah pun. Dah paham dah anak lelaki sorang nie selalu tido lewat pagi. Letih sangat kot sebab penat memerah otak memikirkan nak taip apa lagi dalam isi kandungan report tu. Idea tu bertaburan macam hujan tapi tak tau nak susun macam mana bagi nampak kemas, padat dan tak membosankan membaca report yang lebih kurang sepuluh ribu perkataan tu. Sekarang baru aq tau menulis blog ini tak susah macam buat report tu.. 9 hari lagi yang tinggal. Harap dapat siapkan la dengan sempurna. Ok kali nie nak share la lagu yang aq dengar dekat blog kawan poli aq. Rasa macam best jugak. hehe jom dengar...


video




Bersaksi cinta diatas cinta

Dalam alunan tasbih ku ini

Menerka hati yang tersembunyi
Berteman dimalam sunyi penuh do'a

Sebut nama Mu terukir merdu
Tertulis dalam sajadah cinta
Tetapkan pilihan sebagai teman
Kekal abadi hingga akhir zaman

Istikharah cinta memanggilku
Memohon petunjukmu
satu nama teman setia
Naluriku berkata

Dipenantian luahan rasa
Teguh satu pilihan
Pemenuh separuh nafasku
Dalam mahabbah rindu

diistikharah cinta..


Post a Comment