Saturday, August 4, 2012

Betul kan???

Salam, 


Bosan betul malam-malam nie, tak tau nak buat apa, buka facebook pun tak ada yang menarik pun. Biasa la facebook lelaki macam gambar kat bawah nie kan???


TRuE sToRy~~~
YES... Memang betul la gambar diatas nie... Hehe kalau facebook lelaki nie macam tu la... kadang-kadang bukan komen pun, GAME REQUEST je... Menyampah betul kalau klik gambar bumi tu, selalu game request je yang dapat. Kalau facebook gurlz je mesti macam yang kat atas tu, friend request jangan cakap la, ada je memanjang orang hantar. Notification pun penuh je... Jenis yang upload gambar sexy-sexy dan buat muka budget comel, mau beribu-ribu like, komen dan share gambar tu... 

Aq pernah cuba buat FAKE ACCOUNT jugak untuk main game je dulu, hasilnya memang superb la... tapi aq tak la letak gambar orang lain. Tapi kalau la da Female je gender dekat facebook tu, letak gambar biasa je pun ramai jugak yang add. Just for enjoy play facebook game je... Seronok sebenarnya game kat facebook nie... Tak percaya?? Cuba la. Contoh game Cityville la. Selepas 3-4 bulan bermain korang tengok balik game tu dan fikir... Owh.. Banyak sungguh masa aq terbuang kan?? hahaha True story~~

Sekian!!!

Post a Comment