Thursday, August 2, 2012

Video Hot ->(sore eyes - 5 Day MC)

Salam,


Sejuk je petang-petang ramadhan nie kita dikurniakan cuaca yang mendung di Kedah(tempat lain cheq tak tau la panas ka dak) hehehe... petang yang indah nie, sementara menunggu spongebob squarepants dan waktu berbuka bagi daerah Padang Terap nie aq nak kongsi skit la tentang video HOT pada minggu nie...


Sore Eye 5 Day MC <<--- Klik untuk tonton...


Mesti ramai yang dah tengok kan video selama hampir 1 minit yang dilakukan oleh seorang BUDAK perempuan. Ada sumber mengatakan bahawa BUDAK tu orang singapore... Nie aq nak bagi komen sikit tentang video tu... Bagi aq video tu antara yang paling teruk la dekat youtube setakat nie... Gedik teruk kowt Minah tu. Geli geleman aq tengok+nak muntah je. Pakai tak cukup kain. Dan macam-macam lagi la yang negative.


Ok meh aq nak buat kesimpulan tentang video tu: Simple sahaja

  • dia create video tu untuk tarik perhatian supaya video tu akan jadi antara video yang paling tinggi rating dan viewer.
  • pakaian yang dia pakai akan lagi memudahkan untuk tarik Jantan-jantan ler untuk tengok video tu.
  • apa yang dia cuba buat ialah dengan meniru salah satu video yang ada dekat youtube. Seorang perempuan mat salleh yang pakai seksi dan buat video cakap tentang cerita kehidupan dia je.. Rasanya dah lebih 21 Juta orang tengok video tu,(link aq tak ingat sebab jumpa secara tak sengaja je har tu.)
  • Salah time post, kalau bulan tak puasa mesti lagi cepat orang view video tu. Semalam baru 80K lebih(sebelum buka puasa kelmarin). Tadi dah 90K lebih. Ramai viewer tengok lepas berbuka.. hahaha
  • Komen-komen dekat youtube pun banyak yang caci maki video tu. Aq pun rasa macam nak, tapi rasa kesian pulak... Anak-anak kurang perhatian dan didikan
Itu la serba sedikit komen aq tentang video yang jadi tumpuan ramai orang pada minggu nie... Hope dia remove je dari youtube sebab tak ada faedah pun dan tak best pun orang caci, maki dan hina kita macam tu. Kesian parents dia... Apa-apa pun mulut dia rasa nak kena Libas je kan kan kan??? 

Apa komen korang bila first time tengok video nie???

Sekian!!!
Post a Comment