Thursday, August 2, 2012

Pagi 2 Ogos...(Short Entry)

Salam,


Entry kali nie antara yang terpendek k0t dalam banyak-banyak entry yang aq da post. Nak cerita sikit la kejadian yang aq nampak pagi tadi. Macam biasa la, selama sebulan di bulan ramadhan nie memang aq akan berbuka puasa dirumah bersama mama dan abah. Selepas sahur atau subuh baru aq pulang ke rumah sewa di Jitra. Cuaca pagi tadi ok je, tak ada hujan dan cuma kabus tebal je menyelubungi jalan. Semasa sampai di roundboard di hospital jitra tu aq nampak kilat yang pelik la. Maksud aq, sebelum nie selalu tengok kilat warna putih je. Tapi pagi tadi warna kuning dan macam warna oren sikit-sikit. Heran jugak sebab cuaca ok je tapi dari mana datangnya kilat tu ye?? Memang jelas sangat terpacak di belakang kuil india dekat dengan IPD Kubang Pasu nie. Hari nie terfikir je dari mana kilat tu muncul dan bagi aq pelik la sebab first time tengok... 


Sekian!!!
Post a Comment