Tuesday, August 21, 2012

Hari Terakhir Ramadhan

Salam,

Selamat Hari Raya Aidilfitri diucapkan buat semua rakan-rakan yang sudi singgah disini... Maaf lambat sikit update untuk entry yang berikutnya nie... Sibuk dengan aktiviti sebelum raya dan selepas raya... Kali nie aq nak share sikit suasana sebelum raya iaitu pada 18 Ogos 2012.

Proses memasang langsir

My mama sedang pasang besi dekat langsir tu.

Separuh sudah siap

Hehe sapa la nie...

Lenguh aih...

Tara.. Dah siap pasang...

Aktiviti hari buat ketupat(sehari sebelum raya) nie memang padat la dengan aktiviti family aq nie... Pasang langsir, kemas rumah, masak rendang dan macam-macam lagi la yang nak dibuat... Tapi masak ketupat je tak sebab tiap-tiap tahun mama tempah je... So bila time petang ada la anak-anak saudara dari Penang dah sampai kat rumah Mak Tok & Tok Ayah nie...

Nisa peace dengan abangnya, Nafis

3 Sepupu

Nisa


Nafis

Mamat posing....
Gambar yang last tu macam penat je an muka dia... Macam puasa je tapi tak pun.. hehe saje je aq capture gambar diaorang time petang sementara menunggu waktu berbuka untuk hari terakhir berpuasa... Aktiviti seterusnya bersambung pada malam hari....















No caption la untuk gambar-gambar di atas nie.... hehe malas la pulak nak menaip... tetiba je mood down pagi-pagi nie... perkataan yang sesuai untuk pagi nie "wake up and face the fact that real .... forget her as the memories of the past... keep smiling".Tak tau nak merepek pa pe dah... Next update... 1 Syawal....

Sekian!!!



Post a Comment