Sunday, August 5, 2012

Kad Raya Dari Kak Ika (Cik Rongoks)

Salam,


Yehaaa, hehe setelah lama menunggu sejak pengunguman kad raya dari blog Cik Rongoks akhirnya hari nie 5 Ogos 2012, aq menerima 1 pucuk surat yang ada cop Kota Baharu. Hanya senyuman terukir sebab aq tahu dari siapa kiriman kad raya tu. Hehehe masa dapat tahu kad raya tu dah sampai aq tengah layan game final badminton Lee Chong Wei vs Lin Dan. Mama aq panggil. "tadi ada orang hantaq kad raya kat hang". Terus tinggal kejap game final dan baca kad raya istimewa dari Cik Rongoks


Kreatif btol kak ika nie ^^

Ucapan dan Stiker comel...
Hehe lepas je baca terus cari camera aq dan ambil gambar untuk upload ke facebook dan edit sikit untuk blog update. Hahaha kalau tak sebab kad raya Cik Rongoks nie, tersimpan je la camera tu dalam beg. Tak ada masa nak belajar main sekarang nie... Tersimpan je dalam almari tu. Terlalu busy dengan kehidupan seharian dan kehidupan sebagai pelajar. Apa-apa pun happy bila tengok cartoon Cik Rongoks nie... Comel dan kreatif sangat-sangat... Tak tau nak cakap pe dah... Pasal Kekalahan olimpik acara badminton tu, No Komen la... Selamat Malam...

Sekian!!!


Post a Comment