Tuesday, August 21, 2012

Suasana Raya Pertama Family Samprit Ungu.... ^_^

Salam,

Hehe hari nie dah masuk hari raya ke-3 dah.. tapi entry pasal raya aq tak update lagi... alahai, busy bebenor mengemas rumah nie.... lagipun baru je siap memilih dan meng-edit gambar-gambar masa raya pertama nie... Tak mau cakap manyak-manyak... Jom tengok gambar raya family samprit ungu nie... 

Auni & Adam

Posing maintain je...

Haziq & Adam...

Aimi tak abes dengan handphone...

Haziq

Abg ipar aq tengah setting camera dia untuk gambar seluruh ahli keluarga..

Posing abes cute si kecik nie...

tak bleh blah muka... hehe

tadi setting.. sekarang, supervisor buat double check... hehe


Kakak aq yang no-2 bersama husband dan anak-anak...

kakak aq yang no-1 bersama husband dan anak-anaknya..

adik yang bongsu dan mr admin...

da best shot of da day... susah nak dapat ekspressi muka si Mia Umairah  with mak ngahnya...

Muka Bosan je...

Mia Umairah...anak buah ke-9 dlm family nie...

mama dan abang yang sulung....

Abah dan my bro....

Anak ke-2 dalam family....

Anak ke-3 dalam family....

Mama dan Abah....

Ready nak bertolak ke kampung...

Adik bongsu nak berposing jap...

Nur Hafiza....

Menunggu abah untuk berkonvoi pulang ke kampung...

Hahaha skemanya... tak pe kat blog je... kat Fb segan rasanye nak upload...

Suasanya raya di rumah Mak Long...

Testing camera....

Mama & mak long...

Ketupat daun buluh... menu wajib bila balik kampung...

kuih tradisional....

Adam peace main angry bird....

one big family.. tak lengkap sebab anak-anak dan wife bro tak beraya bersama...

Mia tengok ape tuh???

Ubah kedudukan sikit... hehe

My bro dan mr.admin(samprit ungu @ wan speck)

Mak Tok & Tok Ayah dengan cucu-cucu...

Kakak Linda dan Mama,Abah...

Adik bongsu yang tak habis berposing...


Aq, abang rizal, fiza, mama dan abah...

Versi tak ada kopiah...

Family kak tini dan mama, abah...


Mama & Abah...

Family Kak Tini...

Family Kak Linda....


Snap dalam kereta jap... On the way dari kampung...


Ambi gambar guna handphone....



Abang Yan, husband kak linda..

Auni Batrisya Safiah....

Version camera aq... hehe

Abang Shahidan, husband kak tini...

Over flash .... hehe

Adam Haikal... anak buah paling aktif la...

Tok Ayah dan Amir Haziq....
Hehe maaf la susunan gambar tu tak ikut susunan sebab gambar tu copy dari dua camera... so malas nak rename dan terus upload je... nak upload nie pun dekat 3 jam kena tunggu,... lama betul.. tapi tak pe.. yang penting kualiti gambar ok je... nak compress rasa sayang pulak gambar nie... untuk raya kali nie rasanya gambar mia dengan mak ngah dia tu la yang paling ok setakat nie... gambar time aq dan adik bongsu salam dengan mama dengan abah tak ade la sebab kami berdua jadi photographer... Tak ape la, yang penting kami sekeluarga dapat menyambut hari raya kali nie dengan sempurna dan keceriaan... Mudah-mudahan tahun depan kami semua masih diberi kesempatan... Insyaallah... Nanti akan di-update aktiviti raya ke-2... Itu sahaja buat kali ini.. terima kasih sudi meluangkan masa untuk membaca...

P/s: nak tergelak je tengok muka sendiri... memang tak elok bila bergambar.... ^_^

Sekian!!!!

Post a Comment