Wednesday, June 5, 2013

Bunga Chienta Kobis & Noor Atikah Ramli... Mr.H Rindu....


Hai, fuhhh penat sangat hari nie aktiviti bersama mama, kakak dan adik perempuan Mr.H pergi shopping di sekitar Manjung, Perak nie.. Bermula dari Jusco sehinggalah tempat terakhir Pasaraya Billion... Yang paling penting target Mr.H untuk buat cermin mata dah pun tercapai... Tapi bukan tu tajuk utama Mr.H nak ceritakan.

Pagi tadi seperti biasa Mr.H akan update di fan page dulu... so lepas update je baru perasan ada seseorang yang komen pada status yang Mr.H update. 

Akak Bunga Chienta Kobis... hehe Miss you la kak..

Laaaa akak Bunga Chienta Kobis yang komen... Jumpa jugak akak nie cari Mr.H di facebook nie... Maaf la kak adik deactive facebook tanpa sebarang pesan... Insyaallah, nanti bila adik dah ok adik akan kembali online seperti dulu... Kak kobeyh nie seorang yang sempoi la bagi Mr.H dan orangnya tak sombong... Dulu masa facebook Samprit Ungu selalu jugak ushaa album kak kobeyh nie. Sebab dalam album facebooknya banyak gambar makanan... hahaha best jugak kan layan?

Kak kobeyh nie comel dan cun la sebab hari tu pernah jugak tengok gambar dia semasa dia pergi ke Singapore... Ingatkan sebaya, sebab nampak macam muda sangat... Tak sangka, Mr.H masih pada pangkat adik lagi... Now, kak kobeyh nie dah tukar default picture(DP) yang baru... Macam kat print skrin atas nie... Tapi bila tengok nama je, Mr.H mesti terbayang gambar nie...

DP yg kak kobeyh selalu guna... hehe comey speck dgn gigi 3 batang tu..

Alahai, macam sedih je kan komen kat facebook tu... Sorry ye kak.. Nanti adik bagi no phone je tak pun add je skype aariz.danial ... adik kadang-kadang online jugak kat situ... Dan seorang lagi akak yang Mr.H rindu jugak ialah Kak Ika Puk Puk... hahaha kak ika nie pulak seorang blogger... cuba tengok kat gambar di bawah nie...

Berwajah baru blog kak ika nie... lama tak blogwalking kat sini...
Ok la, cerita tentang kak ika pulak... Bagi Mr.H dialah Mentor Mr.H dalam dunia blog nie.. Seorang yang ceria, tak sombong dan best la... Rasa bertuah sangat bila kenal dengan kak ika... Thanks sebab bagi no phone dekat instagram.. Nanti adik contact. Maaf jugak tak inform bila deactive facebook nie... Insyaallah, ada kesempatan kita jumpa di Ipoh... Sekarang tak sempat la sebab akak adik busy sangat...

Rasa terubat jugak rindu buat dua orang kakak di facebook nie... Kehadiran mereka sedikit sebanyak memberikan suatu kenangan dalam hidup Mr.H... Bila hilang ramai pulak kawan-kawan facebook yang mencari... Rasanya biarlah Mr.H menyendiri seketika sebelum Samprit Ungu kembali lagi disitu... Now, nak habiskan masa sepenuhnya pada blog nie dan study dulu... Kalau asyik facebook je, takut diploma adik nie lambat pulak nak habis akak-akakku... Apa-apa pun adik ada je di Diari Samprit Ungu tu... Komen je kat situ k... Thanks for reading...

"Teringin nak bertemu mereka, insyaallah dengan izinNya, kita pasti bertemu. Amin"

Sekian coretan hati...




Post a Comment