Sunday, June 16, 2013

Cermin Mata Baru & Instagram


Alhamdulillah selamat sampai jugak Mr.H di negeri Kedah Darul Aman pada petang kelmarin... Serius penat jugak la perjalanan kelmarin walaupun tak buat apa sangat masa perjalanan kelmarin. Sekadar membaca novel Chan Rak Ter.. Aku Cinta Kamu sehingga bab ke-55. 

Aktiviti pada malamnya, Mr.H cuma layan Anugerah Blockbuster di astro ria je sambil-sambil update gambar di Instagram. Haaa cakap pasal instagram nie, rasanya Mr.H lebih selesa update segala aktiviti Mr.H disini... Ye la, sementara facebook Samprit Ungu itu deactive buat sementara waktu. Instagram la peneman Mr.H dikala bosan selain blog terchenta nie... 

Well, cakap pasal instagram nie, tak reti jugak guna pada mulanya. Tapi bila dah belajar sikit-sikit baru la reti guna... Kat instagram nie kita boleh share koleksi gambar bersama orang lain... Fungsi dalam Instagram nie cukup simple. Upload, komen dan Like. hehe

Profile Mr.H di Instagram...

Gambar Mr.H yang paling latest dengan cermin mata baru. Comel x? hahaha

Gambar cermin mata nie pun atas permintaan seorang sahabat nie yang nak tengok Mr.H dengan cermin mata baru. Nampak macam skema pun ada. haha tak ape la... Mr.H masih berumur 20 tahun selagi belum 8 Julai 2013 nie... Huhu perasan muda kejap. Bagi Mr.H, rasanya lebih selesa dengan Twitter dan Instagram nie je. Macam dah tak ada hati nak buka kembali facebook tu. Entah la. Tengok la macam mana nanti.

Siapa yang ada account instagram tu boleh la follow Mr.H. Boleh kita share gambar sama-sama. Kalau nak follow klik je butang kat sebelah kanan nie tak pun search je "samprit_ungu".  Nanti Mr.H follow semula. Rasanya itu je kot nak story dalam entry yang paling simple nie... Thanks for reading...

Sekian Coretan Hati....


Post a Comment