Friday, June 14, 2013

Selamat Hari Lahir Ainina @ Miss.A


Hai selamat pagi semua, alhamdulillah di pagi jumaat nie Mr.H masih lagi diberi kesempatan untuk meneruskan coretan disini... 14 Jun 2013. Satu tarikh yang penting dalam hidup Mr.H. Nak tau kenapa. Hari nie adalah hari lahir Miss.A yang ke-20... 

Sorry kalau tak cantik... Tak pandai sangat edit... hehe
Well semalam pada jam 10 malam dah siapkan draft sms yang akan dihantar tepat jam 12 tengah malam... Selalunya orang-orang yang Mr.H anggap istimewa dalam hidup Mr.H pastinya akan Mr.H cuba hargai dengan sebaik mungkin... Walau tak bersama lagi, namun Mr.H akan terus menganggap Miss.A sebagai sahabat yang cukup menceriakan kehidupan Mr.H. Jom tengok gambar sms semalam...

Hehe Hoorraayy... first person wish....

Hehe *excited lebih pulak. Apa-apa pun hope Miss.A teruskan keceriaan pada hari ini... senyum lebaq-lebaq dan nak Miss.A happy je... Hargai hari indah yang hadirnya cuma sekali setahun je dalam kehidupan kita nie... Sekali lagi Mr.H ucapkan Selamat Hari Lahir dan Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dan sentiasa ceria-ceria selalu. Goodluck for future dan Selamat bertugas pada 17 Jun nie ye... Setakat itu sahaja entry Mr.H untuk kali nie.. Thanks for reading...

Sekian Coretan Hati...



Post a Comment