Tuesday, June 4, 2013

Selamat Tinggal Kenangan~~~


Hai semua, aduhai penatnya balik dari Putrajaya nie... Ingat nak update kisah di Putrajaya tu tapi disebabkan gambar yang belum sempat nak transfer rasanya nanti je la... Bila dah deactive facebook nie, hidup Mr.H rasa bertambah sunyi pulak... Ye la, kalau kat facebook tu ada jugak orang tegur dan borak-borak, kalau tak pun, mesti ajak skype. Now dah tak ada facebook cuma sekadar update di Page dan Twitter je la...

Rindu jugak nak aktifkan semula tapi bila ingatkan kenangan-kenangan sedih kat situ kadang-kadang mengalir jugak air mata nie tanpa dipinta... Alahai mudah sangat touching Mr.H nie... Mana la orang boleh tahan dengan sikap macam nie... Biarlah Mr.H bersendirian dari dunia maya nie.. Apa-apa rasa nak luahkan, Mr.H coretkan diblog nie je... Tak akan ada yang terasa hati dengan Mr.H.... Dah tak sanggup dah nak hadapi perkara yang sama seperti apa yang Mr.H lalui bersama Miss.Lia dan Miss.A...

Susah sebenarnya hati nie nak mula simpan perasaan kat seseorang... Tapi bila dah sayang, memang terlalu sayang sangat... Tapi sikap sensetif nie yang buatkan kadang-kadang orang rimas dan rasa susah bila bersama Mr.H... Buat yang luahkan perasaan kat Mr.H, maaf ye. Mr.H cuma boleh anggap korang sekadar adik-adik Mr.H sahaja... Buang la perasaan tu jauh-jauh... Tak nak sebab perasaan tu akan buatkan Mr.H akan kehilangan lagi sahabat... 

Tak sabar nak masuk semula politeknik dan mulakan hidup dan semangat baru kehidupan Mr.H pada 19/6 nie... Now biarlah perasaan sayu dan sedih nie melayan hati Mr.H nie... Apa-apa pun, Mr.H doakan buat Miss.Lia dan Miss.A, semoga bahagia dengan hidup masing-masing lepas nie.. Terima kasih atas kehadiran yang sangat membekas atas keceriaan yang diberikan... Suatu kenangan dalam kebahagiaan yang tak akan Mr.H lupakan... Mr.H abadikan semua tu di blog nie sebagai suatu kenangan terindah dalam kehidupan Mr.H... 

Mr.H dah tak nak beri apa-apa harapan lagi dalam hidup ini... Biar Allah yang tentukan yang terbaik buat kehidupan Mr.H....Now, focus to my study and work... Hidup tanpa Cinta mungkin akan lebih membahagiakan hidup ini... Doakan yang terbaik jugak buat Mr.H ok? Mr.H tetap anggap anda berdua sebagai sahabat meskipun kita tidak akan pernah berhubung lagi... Thanks for reading... 



Sekian Coretan Hati... :')
Post a Comment