Tuesday, June 4, 2013

Cuti Semester Yang Akan Berakhir...


Selamat malam... Eh awal pulak ucap selamat malam... Hehe alahai tadi masa online baru perasan kalender dekat laptop nie dah pun 4 Jun 2013. Alahai cepatnya masa berlalu, sedar tak sedar dekat nak habis dah cuti semester nie... Baru je kelmarin Mr.H buka  facebook All About Polimas untuk tau info-info terbaru dengan gunakan fan page Diari Samprit Ungu nie... Dan ada la nampak link untuk Surat Lapor Diri Senior... Cer tengok kat bawah nie...

19 Jun 2013... Registeration day...

Alahai 19 Jun 2013 dah nak masuk poli balik... Kejap sangat masa berlalu... Dan masa semak surat Lapor Diri nie jugak baru perasan ada sedikit perubahan la...

WHAT!!! Rm85?? amboi naik lagi? Dulu Rm50 je... 

Hadoi banyak pulak perbelanjaan untuk semester akhir nie.... Tapi bab Yuran Pelbagai tu ramai orang pertikaikan kenaikannya.. sebab rasanya sepanjang Mr.H stay dekat poli tu. Tak nampak pulak aktiviti yang dianjurkan untuk students... Tak tau la kalau Mr.H tak terlibat... 

Mahu tak mahu tetap kena bayar jugak... Bab rumah sewa pun 1 hal lagi... Rasa macam nak berulang je sebab tak banyak dah subjek Mr.H untuk semester nie... Kebetulan mama Mr.H baru je sampai petang tadi terus tanya pendapat mama macam mana... Last last mama cakap "tak payah la, bahaya berulang." bila fikir balik betul jugak... Risiko sangat...

Tapi apa-apa pun nak kena confirm dulu dengan geng rumah sewa yang lain, takut diaorang tak nak stay dah untuk sem last nie... Tak sabar nak mulakan semester baru bersama geng trio nie... Lama tak bertemu mereka.. 

Gambar lama, kenangan semasa AKJ di Alor Setar.
Dari kiri, Mr.H, Cik Pieja dan Cik Kamila... 
Apa la depa dua orang nie buat time cuti nie... Senyap ja... Cik Pieja ada la mesej jugak tanya pasal result. Cik Kamila nie senyap terus... Kemana menghilang tak tau la... Mr.H nak mesej memang tak la... Sentiasa menunggu je untuk orang mulakan mesej... hehe kat Miss.H pun sekadar ber-twitter je sejak facebook deactive.. Tak ape la... Still connected kan sahabat? Opsss salam kat mama tu esok ye Mr.H sampaikan ye Miss.H.
Rasanya, setakat itu saja coretan malam nie... Still not in mood.. Alahai... Selamat Malam. Thanks for reading.

Sekian Coretan Hati...





Post a Comment