Thursday, April 25, 2013

Blog Review By Apple Mints Blog....

Salam,

Hehe nak update entry nie sebenarnya dah lama, tapi disebabkan Mr.H terlalu sibuk dengan final exam yang baru je tamat hari nie, barulah dapat update entry kali nie... Haaaaa entry kali nie Mr.H nak share la dengan korang yang blog kecil Mr.H nie terpilih untuk jadi blog review untuk sebuah blog nie... Mr.H selalu follow update dari blog nie di facebook.... Ada la 1 hari tu, Cik pemilik blog nie ada la umumkan tengah mencari follower yang ke-666 untuk di-review. Mr.H rasa nak cuba jugak mana tau kalau-kalau bertuah... Akhirnya bila follower yang ke-665 dah follow... Cepat-cepat Mr.H follow... Nasib sempat sebab lepas tu ada seorang blogger perempuan follow selepas Mr.H follow... 

Hehe penat jugak nak menunggu....


Setelah beberapa hari menunggu.. 
Taraaaa!!! Lucky guys... hehe

Nak tau apa yang di-review oleh Cik Apple Mints nie? Baca la sendiri kat sini (Review Followers-ke-666 Samprit Ungu)... Hehe kadang-kadang bila join macam nie boleh jugak tingkatkan traffic dan follower di blog nie... Apa-apa pun Terima kasih banyak-banyak dari Mr.H buat Cik Apple Mints yang sudi review blog Mr.H yang tak seberapa nie... Terima Kasih kerana sudi membaca..

Sekian coretan....
Post a Comment